Купую найдешевші бублички і готую ціле деко смакоти

Коли мені мама вперше розповіла про цей рецепт, я подумала: що за дурня! А тепер готую чи не кожні вихідні.

Хто б міг подумати, що прості бублики можна подати так незвично. І це справді смачно. До речі, страва заслуговує на те, щоб приготувати її для зустрічі гостей.

Інгредієнти:

  • бублики – 1 упаковка (300 грам).
  • Фарш (м’ясний, курячий) – 500 грам. Фарш має бути вже готовий, тобто із цибулею, сіллю, перцем;
  • Молоко – 1 склянка;
  • Сир твердий – 100 грам;
  • Свіжа зелень – для подачі.

Приготування:

  1. Молоко налити у глибоку миску чи піалу та замочити у ній першу партію бубликів, вони повинні трохи розмокнути.
  2. Потім цю партію бубликів викласти на деко та замочити наступну.
  3. Поки друга частина бубликів перебуває у молоці, нафарширувати першу фаршем.
  4. Потім другу партію викласти на деко, замочити в молоці третю, і нафарширувати другу.
  5. Зазвичай у мене саме три “партії” буликів і виходить із однієї упаковки.
  6. Фаршу (начинки) я намагаюся покласти в кожну сушку якомога більше. Так смачніше.
  7. Сир нарізати шматочками і викласти поверх кожної фаршированої сушки.
  8. Якщо залишилося молоко, то я його теж виливаю на деко.
  9. Забираю в розігріту духовку на 10 – 15 хвилин. Сир має розплавитись. А фаршу цілком достатньо цього часу на приготування. Все готово.Купую найдешевші сушки і готую ціле деко смакоти

ВАЖЛИВО! Їх відразу прибрати з листа, інакше вони “прилипнуть” до нього намертво.

При подачі посипати свіжою зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: