Купую найдешевші бублички і готую ціле деко смакоти
від Denzhyttya
20 Лютого, 2022
Коли мені мама вперше розповіла про цей рецепт, я подумала: що за дурня! А тепер готую чи не кожні вихідні.
Хто б міг подумати, що прості бублики можна подати так незвично. І це справді смачно. До речі, страва заслуговує на те, щоб приготувати її для зустрічі гостей.
Інгредієнти:
- бублики – 1 упаковка (300 грам).
- Фарш (м’ясний, курячий) – 500 грам. Фарш має бути вже готовий, тобто із цибулею, сіллю, перцем;
- Молоко – 1 склянка;
- Сир твердий – 100 грам;
- Свіжа зелень – для подачі.
Приготування:
- Молоко налити у глибоку миску чи піалу та замочити у ній першу партію бубликів, вони повинні трохи розмокнути.
- Потім цю партію бубликів викласти на деко та замочити наступну.
- Поки друга частина бубликів перебуває у молоці, нафарширувати першу фаршем.
- Потім другу партію викласти на деко, замочити в молоці третю, і нафарширувати другу.
- Зазвичай у мене саме три “партії” буликів і виходить із однієї упаковки.
- Фаршу (начинки) я намагаюся покласти в кожну сушку якомога більше. Так смачніше.
- Сир нарізати шматочками і викласти поверх кожної фаршированої сушки.
- Якщо залишилося молоко, то я його теж виливаю на деко.
- Забираю в розігріту духовку на 10 – 15 хвилин. Сир має розплавитись. А фаршу цілком достатньо цього часу на приготування. Все готово.
ВАЖЛИВО! Їх відразу прибрати з листа, інакше вони “прилипнуть” до нього намертво.
При подачі посипати свіжою зеленню.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua