Курку готую тільки так! Рецепт м’яса по-французьки в духовці з курячого філе
від Denzhyttya
11 Листопада, 2021
Куряче м’ясо при правильному рецепті, виходить просто ідеально: соковитим, ніжним, не пересушеним. Цей французький варіант приготування, вам точно сподобається.
Інгредієнти:
- філе куряче, 500 г
- сир, 150 г
- майонез, 100 г
- помідори, 2 – 3 шт
- часник, 3 зубчики
- перець, сіль, спеції
Приготування:
- М’ясо ріжемо порційними шматочками та відбиваємо.
- Помідори ріжемо кружечками, а сир натираємо на тертці.
- Деко змащуємо олією або накриваємо пергаментом.
- Викладаємо м’ясо, присолюємо та посипаємо перцем.
- Часник натираємо на тертці та змішуємо з майонезом.
- Змащуємо соусом м’ясо, кладемо по кружечку помідора, посипаємо сиром.
- Запікаємо при 180 градусах близько 20-30 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
М’ясо стане однією з найкращих закусок, яка підходить до будь-яких гарнірів та салатів.
Майонез можна змішати не лише з часником, а й кропом, копченою паприкою, гірчицею, так буде пікантніше.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки