Куряча грудка “частий гість” на моєму столі: показую як я готую вечерю за 15 хвилин
12 Червня, 2022
Сьогодні хочу поділитися з Вами швидким варіантом вечері, на яку я витрачаю не більше 15 хвилин, це бефстроганов з курки.
Останнім часом я все частіше готую з курячої грудки, по-перше це смачно, а по-друге швидко готується.
Інгредієнти:
- Куряча грудка філе – 500 гр.
- Помідори – 300–400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Борошно – 1 ст.л.
- Сметана – 2–4 ст.л.
- Часник – 2-3 зубчики
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Чорний перець – за смаком
- Соняшникова олія – 3-4 ст.л.
Приготування:
- Курячі грудки наріжемо на пластинки і відбиваємо молоточком.
- Поріжемо на тонкі смужки.
- Цибулю поріжемо кубиками і змішаємо з борошном.
- Свіжі помідори натираємо на великій тертці тримаючись за шкірку, вона нам не знадобиться.
- Повинне вийти таке помідорне пюре.
- Спочатку обсмажимо курячу грудку на невеликій кількості олії, без солі та спецій.
- Додаємо цибулю обвалену в борошні, смажимо ще 2 хвилини.
- Додаємо моркву і смажимо все разом ще 2-3 хвилини.
- Потім додаємо пюре та спеції: сіль, чорний перець.
- Додамо 200 мл води і тушкуємо до готовності цибулі, тепер додамо сметану та часник.
- Прокип’ятимо 2 хвилини і вимикаємо. Подаємо з будь-яким гарніром.
Джерело:
zhyttia.com.ua