Ліниві пиріжки з рибою: просто і дешево
від Denzhyttya
18 Лютого, 2021
Бюджетна страва і стане в нагоді вам тоді, коли до зарплати залишилося всього кілька днів. Для приготування пиріжків підійде будь-яка консервована риба, краще у власному соку. І трохи вашого часу. Пиріжки виходять ситні, їх виходить багато.
Інгредієнти:
- 2 великих лаваша
- 1 кілограм картоплі
- 1 велика цибулина
- 300 грам печериць
- сіль, перець за смаком
- 2 банки сардин
- зелена цибуля
Для кляру
- 350 мілілітрів води або пива
- дрібка солі
- 6 столових ложок борошна
- соняшникова олія
Приготування:
- Картоплю очищаємо і відварюємо до готовності, а потім розминаємо в пюре.
- Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо печериці. У сковороду кладемо гриби і смажимо до тих пір, поки не випаруватися волога. потім додаємо олію, цибулю, сіль і перець за смаком. Все смажимо до готовності.
- Отриману зажарку додаємо до картоплі.
- Відкриваємо сардини і зливаємо сік, а потім розминаємо виделкою. Додаємо до решти продуктів і все перемішуємо. Туди ж кладемо подрібнену цибулю і чорний перець, перемішуємо.
- В воду додаємо сіль і борошно, перемішуємо.
- Беремо лаваш і розподіляємо рівномірним шаром, скручуємо в рулет, а потім нарізаємо шматочками. Точно також чинимо з другим лавашем.
- Кожен пиріжок обвалюємо в клярі і кладемо на сковорідку. Обсмажуємо на середньому вогні до рум’яного стану.
- Готові пиріжки викладаємо на паперовий рушник, через час перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки