Ліниві пиріжки з рибою: просто і дешево

Бюджетна страва і стане в нагоді вам тоді, коли до зарплати залишилося всього кілька днів. Для приготування пиріжків підійде будь-яка консервована риба, краще у власному соку. І трохи вашого часу. Пиріжки виходять ситні, їх виходить багато.

Інгредієнти:

  • 2 великих лаваша
  • 1 кілограм картоплі
  • 1 велика цибулина
  • 300 грам печериць
  • сіль, перець за смаком
  • 2 банки сардин
  • зелена цибуля

Для кляру

  • 350 мілілітрів води або пива
  • дрібка солі
  • 6 столових ложок борошна
  • соняшникова олія

Приготування:

  1. Картоплю очищаємо і відварюємо до готовності, а потім розминаємо в пюре.
  2. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо печериці. У сковороду кладемо гриби і смажимо до тих пір, поки не випаруватися волога. потім додаємо олію, цибулю, сіль і перець за смаком. Все смажимо до готовності.
  3. Отриману зажарку додаємо до картоплі.
  4. Відкриваємо сардини і зливаємо сік, а потім розминаємо виделкою. Додаємо до решти продуктів і все перемішуємо. Туди ж кладемо подрібнену цибулю і чорний перець, перемішуємо.
  5. В воду додаємо сіль і борошно, перемішуємо.
  6. Беремо лаваш і розподіляємо рівномірним шаром, скручуємо в рулет, а потім нарізаємо шматочками. Точно також чинимо з другим лавашем.
  7. Кожен пиріжок обвалюємо в клярі і кладемо на сковорідку. Обсмажуємо на середньому вогні до рум’яного стану.
  8. Готові пиріжки викладаємо на паперовий рушник, через час перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: