Лінива ковбаса . Відірватися від неї просто неможливо

Лінива ковбаса з курячого філе виходить дуже смачною і корисною. Вашим рідним і друзям обов’язково сподобається цей рецепт.

Інгредієнти:

  • Свинина – 350 грам
  • Куряче філе – 350 грам
  • Яйця – 3 штуки
  • Підчеревина (грудинка) – 350 грам
  • Крохмаль – 5 столових ложки
  • Часник – 5 зубчиків
  • Коріандр
  • Перець
  • Сіль – 15 грам

Додатково:

  • Сметана
  • Кетчуп
  • Кмин

Приготування:

  1. Маленькими  поріжте підчеревину (м’ясо з салом). Середніми шматочками поріжте свинину, великими шматочками – куряче філе.
  2. Все м’ясо перемішайте зі спеціями і яйцями. Форму для кексів застеліть силіконизованим пергаментом, після туди викладіть м’ясо. Накрийте фольгою і випікайте годину при температурі 200 градусів.
  3. Після закінчення часу вогонь зменшіть до 180 градусів і печіть ще 15 хвилин.
  4. Ковбасу дістаньте з духовки, зніміть фольгу і змастіть змішаним зі сметаною кетчупом та кмном, і випікайте 10 хвилин при температурі 200 градусів.
  5. М’ясо охолодіть у формі в морозильнику 2-3 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: