Лінивий сирний зефір з вишнями
від Denzhyttya
25 Серпня, 2021
Сьогодні я вам розповім, як приготувати ледачий сирний зефір з вишнями без яєць і без духовки. Зазвичай цим десертом займаються мої діти. Мені довіряють лише змішати інгредієнти блендером. Їхнє улюблене поєднання – шоколад з ягодами. Рекомендую спробувати його і вам!
Інгредієнти:
- Сир 250 г
- вершки 200 мл
- вода 70 мл
- желатин 20 г
- мед 30 г
- Чорний шоколад 60 г
- Чорний шоколад 80-100 г
Приготування:
- Півплитки шоколаду порубати ножем на дрібні шматочки. Заздалегідь необхідно розморозити вишню без кісточки. Желатин залийте тепленькою водою і відкладіть, щоб він набряк.
- Тим часом в чашу блендера пересипте сир. Залийте його вершками або молоком. Туди ж додайте трохи меду. Перебийте суміш блендером до однорідності.
- Набряклий желатин прогрійте на водяній бані, розмішуючи силіконовою лопаткою. Він повинен повністю розчинитися. Додайте до желатину третину сирної маси. Перемішайте.
- Тепер з’єднайте сирно-желатинову і сирну маси. Пробийте суміш блендером до однорідності. До отриманої маси пересипте вишню і шоколад.
- Розподіліть заготовку по силіконовим формочкам. Величину десерту вибирайте самі. Залиште десерт у прохолодному місці хвилин на 5. Потім вийміть зефір з формочок.
- Готовий десерт можете полити розтопленим шоколадом або будь-яким ароматизованим топінгом. Подавайте ласощі до столу охолодженим. Смачного!
На все про все у мене йде максимум 20 хвилин. При цьому сирний зефір виходить легким і в міру солодким. Тому я без страху дозволяю ласувати їм дітям кожен день. Не буду лукавити, і сама пропускаю кілька подушечок після роботи. Навіть настрій піднімається!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya