Маковий пиріг «нашвидкуруч».

Сьогодні ділюся з Вами рецептом приголомшливого макового пирога «нашвидкуруч». Цей рецепт періодично використовую на своїй кухні протягом 15 років.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт
  • Цукор – 80 гр
  • Сметана – 100 гр
  • Борошно – 100 гр
  • Розпушувач – 3 гр
  • Мак – 25 грам
  • Карамелізоване згущене молоко – 120 гр

Приготування:

  1. У глибоку миску додаємо яйце, збиваємо міксером, паралельно всипаючи цукровий пісок. Збиваємо до білої консистенції. Викладаємо сметану і знову збиваємо міксером.Маковий пиріг «нашвидкуруч». Рецепт, який не забуваю протягом 15 років
  2. Всипаємо просіяне борошно, розпушувач і добре перемішуємо віночком до однорідності.Маковий пиріг «нашвидкуруч». Рецепт, який не забуваю протягом 15 років
  3. Всипаємо мак, перемішуємо лопаткою. Вливаємо тісто на форму 18 см (застелену папером для випічки). Розрівнюємо та випікаємо 30 хвилин, при температурі 180 градусів.Маковий пиріг «нашвидкуруч». Рецепт, який не забуваю протягом 15 років
  4. Виймаємо пиріг з форми і добре змащуємо карамелізованим згущеним молоком. Зверху краї присипаємо подрібненим фундуком (або будь-якими іншими горішками).Маковий пиріг «нашвидкуруч». Рецепт, який не забуваю протягом 15 років

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: