Мандариновий пиріг, який тане у роті. Готується просто та виходить дуже смачно

Новорічний настрій завжди створює аромат ялинки та цитрусових. Тому мандариновий пиріг якраз можна зробити саме на новорічні свята.

Інгредієнти:

  • яйце, 1 шт
  • масло вершкове, 90 г
  • цукор, 50 г
  • розпушувач, 1 ч. л
  • борошно, близько 300 г
  • ванілін
  • сіль дрібка

Для приготування начинки необхідно :

  • мандарини, 4 шт
  • цукор, 50 г
  • цедра лимону
  • крохмаль кукурудзяний 2 ст.л

Приготування:

  1. Яйце з сіллю та цукром, ваніліном збиваємо віночком або міксером.
  2. Вливаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо масу.
  3. Борошно просіюємо.
  4. У масу всипаємо розпушувач, частинами вводимо борошно і перетираємо масу в крихту.
  5. Форму застеляємо пергаментом і висипаємо частину крихти, утрамбовуємо склянкою і формуємо бортики.
  6. Відправляємо у холодильник на 15 хвилин.
  7. Очищаємо мандарини та ділимо на часточки, подрібнюємо за допомогою блендера до однорідності.
  8. Всипаємо в мандаринову масу крохмаль та цукор, цедру лимона, варимо до густини на невеликому вогні.
  9. Викладаємо начинку на тісто, розрівнюємо та посипаємо другою частиною крихти.
  10. Відправляємо випікатися за 180 градусів близько 35 хвилин до рум’яності, але дивіться по своїй духовці.

Пиріг виходить м’яким, ніжним, дуже ароматним, справжнім новорічним дивом та десертом.Мандариновий пиріг, який тане у роті. Готується просто та виходить дуже смачно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: