Мариновані шампіньйони за 7 хвилин! Шкода, що не готувала так раніше!

Рецепт неймовірно простий, але результат просто чудовий! Порадуйте себе і своїх близьких такою смачною закускою! Що може бути смачніше домашніх маринованих грибів!

Інгредієнти:

  • 1 (один) кг – шампіньйонів
  • 1 (одна) ст. ложка – солі
  • 2 (дві) ст. ложки – цукру
  • 4 (чотири) ст. ложки – оцту
  • 4 (чотири) ст. ложки – олії соняшникової
  • 4 (чотири) ст. ложки – води
  • 12 (дванадцять) шт – перцю горошком
  • 3 (три) шт – лаврового листа
  • 3 (три) шт – гвоздики

Приготування:

  1. Спочатку займемося маринадом для грибів. Візьміть каструлю і налийте в неї води, додайте цукор, сіль, олію соняшникову, оцет. Доведіть до кипіння. Після того, як маринад закипить, додайте лавровий лист, гвоздику і запашний перець.
  2. Гриби покладіть в маринад, доведіть до кипіння. Як тільки закипить в каструлі, варіть 7 хвилин. Не більше! Мариновані гриби перекладіть в банку. Я підкажу, з одного кіло свіжих печериць, виходить одна літрова баночка маринованих грибів, або дві пів літрові.
  3. Відправте в холодильник на п’ять годин, а краще на ніч! На ранок грибочки неймовірно смачні готові! Мариновані гриби гарні до будь-якого свята, до будь-якої страви! А з вареною картопелькою – взагалі смакота! Байдужих точно не залишиться! Обов’язково скористайтеся моїм рецептом маринаду! На здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: