Маринування скумбрії і оселедця, якому немає рівних. А гості спробувавши, кожен раз просять рецепт
від Denzhyttya
15 Лютого, 2021
Маринування оселедця в томатній пасті – давно відомий рецепт. Я трохи його змінила і пропоную вам спробувати зробити такий варіант. Я думаю, вам також сподобається.
Інгредієнти:
- оселедець, 1 шт
- цибуля, 1 шт
- паста томатна, 100 г
- вода, 150 мл
- цукор, 1 ч.л
- сіль, 1 ст.л
- оцет 9%, 2 ст.л
- олія соняшникова, 3 ст.л
Приготування:
- Тушку очищаємо від голови, плавників і хвоста, нутрощів. Промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Ріжемо рибку на порційні шматочки.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, частина укладаємо на дно ємності, в якій будемо маринувати.
- На цибулю кладемо шматочки риби і накриваємо залишком цибулі.
- Змішуємо томатну пасту з водою, сіллю, перцем і спеціями і заливаємо соусом рибу з цибулею.
- Накриваємо ємність і відправляємо її в холодильник на 2 доби.
- Подаю таку рибку з відвареною картоплею, картоплею запеченою.
Джерело:
mandarynka.com.ua