Маринована цибулька для оселедця
від Denzhyttya
16 Грудня, 2021
Продукти всі доступні, а процес знайомий та простий. Так, доведеться трохи зачекати. Щоб цибуля стала чудовим доповненням для оселедця, її потрібно витримати у маринаді півгодини І ще півгодини в маслі та перці, щоб довести півкільця до досконалості.
Інгредієнти:
- Цибуля 2-3 шт.
- Вода 250 мл
- Оцет 2-3 ст. л.
- Цукор 2 ст. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Соняшникова олія 2 ст. л.
- Чорний перець (мелений) за смаком
Приготування:
- Очистіть цибулю і наріжте її півкільцями завтовшки близько 3 мм.
- У глибокій мисці змішайте воду, оцет, сіль та цукор до повного розчинення .
- Перекладіть цибулю в миску з маринадом і залиште на 30 хвилин.
- Відкиньте цибулю на друшляк, дайте рідині повністю стекти.
- Поперчіть цибулю і полийте олією. Перемішайте та залиште ще на 30 хвилин. Потім викладіть на тарілку разом із оселедцем.
Ви точно не пошкодуєте витраченого часу. Адже з такою соковитою цибулею ваш оселедець стане ще смачнішим. До речі, звичайну цибулю можна замінити на червону, або скомбінувати. Вийде красиво!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya