Мариновані баклажани. Їмо баклажани тільки в такому вигляді
від Denzhyttya
29 Липня, 2021
Мариновані баклажани виходять неймовірно смачними, соковитими і ароматними.
Необхідні продукти:
- Баклажани – 2 шт.
- Цукор – 1 ч. л
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Сіль – 1 ч. л
- Соняшникова олія – 2 ст. л
- Оцет 9% – 1 ст. л
- Петрушка
Приготування:
- Помийте баклажани, відокремте від плодоніжок і наріжте уздовж пластинами в 1 см.
- Змастіть деко олією і розкладіть на ньому баклажани і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.
- Маринад: наріжте півкільцями цибулю, подрібніть зелень, часник, сіль, цукор, оцет і додайте олію
- Баклажани дістаньте з духовки, остудіть і наріжте квадратами.
- Помістіть баклажани в маринад і ретельно перемішайте.
- Викладіть отриману суміш в банку і закрийте кришкою.
- Поставте в холодильник на 24 години.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки