Мариновані баклажани. Їмо баклажани тільки в такому вигляді

Мариновані баклажани виходять неймовірно смачними, соковитими і ароматними.

Необхідні продукти:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Цукор – 1 ч. л
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль – 1 ч. л
  • Соняшникова олія – 2 ст. л
  • Оцет 9% – 1 ст. л
  • Петрушка

Приготування:

  1. Помийте баклажани, відокремте від плодоніжок і наріжте уздовж пластинами в 1 см.
  2. Змастіть деко олією і розкладіть на ньому баклажани і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.
  3. Маринад: наріжте півкільцями цибулю, подрібніть зелень, часник, сіль, цукор, оцет і додайте олію
  4. Баклажани дістаньте з духовки, остудіть і наріжте квадратами.
  5. Помістіть баклажани в маринад і ретельно перемішайте.
  6. Викладіть отриману суміш в банку і закрийте кришкою.
  7. Поставте в холодильник на 24 години.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: