Мариновані помідори на зиму.

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування смачної заготовки на зиму . Відмінна заготівля на зиму! Помідори на зиму готуються просто, а виходять з яскравим і насиченим смаком, сподобаються Вам і Вашим близьким!

Інгредієнти на 6 баночок об’ємом 720 мл.

  • 2,2 кг. помідорів

На 1 баночку об’ємом 720 мл.

  • часник – 1,5 великих зубчики
  • сіль – 1/3 ст.л.
  • цукор – 1 ч.л. +1/3 ч.л.
  • лимонна кислота – ¼ ч.л.

Приготування:

  1. Ретельно промиваємо помідори, розкладаємо по чистим баночкам.
  2. Заливаємо крутим окропом, накриваємо  кришками і залишаємо на 30 хвилин.
  3. Потім зливаємо воду, заливаємо 2-й раз кип’ятком і накривши кришками залишаємо ще на 30 хвилин.
  4. Потім кришки відправляємо стерилізуватися, зливаємо воду з банок і в кожну банку додаємо по 1,5 великих зубчики часнику натертих на дрібній тертці.
  5. У кожну банку додаємо сіль, цукор, лимонну кислоту.
  6. Заливаємо крутим кип’ятком, закатуємо гарячими простерилізованими кришками.
  7. Перевертаємо кришками вниз банки, вкутуємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: