Мариновані помідори за 3 години! Відмінна закуска до будь-якого столу

Мариновані помідори з пікантним смаком будуть готові вже через три години. Особливо смачно буде поласувати цією стравою з відварною молодою картоплею. Можна взяти дрібні черрі.

Інгредієнти:

  • помідори черрі – 500 г,
  • кріп і петрушка – 50 г,
  • гострий перець – на ваш смак,
  • часник – 3-4 зубчики.

Заправка:

  • цукор -1 столова ложка,
  • сіль – 0,5 чайної ложки,
  • яблучний оцет – 0,5 столової ложки.

Приготування:

  1. Помідори ріжемо на 4 частини. Перекладаємо їх в невелику ємність. Краще взяти лоток з кришкою.
  2. Пучок кропу і петрушки подрібнюємо ножем (можна додати кінзу). Додаємо зелень до помідорів.
  3. Гострий перець – шматочок довжиною 3 см (нижня частина перцю) – дрібно січемо спочатку уздовж, а потім поперек, відправляємо до помідорів.
  4. 3-4 зубчики часнику гарненько давимо і відправляємо до помідорів.

Готуємо заправку:

  1. З’єднуємо в ємності цукор, сіль, оцет. Старанно перемішуємо і гарненько поливаємо помідори. Акуратно (щоб не придушити помідори) перемішуємо овочі та зелень з маринадом.
  2. Накриваємо контейнер кришкою, кілька разів струшуємо і відправляємо в холодильник мінімум на три години.
    Мариновані помідори за 3 години! Відмінна закуска до будь-якого столу

Ви зможете спробувати мариновані помідори і на наступний день. Тоді вони сильніше промаринуються і наситяться неповторним ароматом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: