Мариновані шампіньйони з болгарським перцем. Цей салат простий в приготуванні і дуже смачний взимку

Мариновані шампіньйони з болгарським перцем. Цей салат простий в приготуванні і дуже смачний взимку

Мариновані шампіньйони – простий рецепт консервування в домашніх умовах.

Шампіньйони на зиму готувати легко і швидко – такі гриби будуть смачнішими ніж з магазину.

Для приготування завжди використовуйте молоді та свіжі шампіньйони.

Інгредієнти:

  • Шампіньйони – 1 кг
    Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений) – 1 кг
  • Вода – 1,2 л.
    Цибуля ріпчаста – 500 гр.
  • Цукор – 60 гр.
  • Сіль (на смак) – 60 гр.
  • Оцет (9%) – 100 мл.
  • Олія соняшникова – 100 гр.
  • Лист лавровий – 2 – 3 шт
  • Перець запашний – 6 – 7 шт
  • петрушка

Приготування:

  1. Цибулю, перець нарізати соломкою,гриби помити, почистити, якщо великі, то можна розрізати на четвертинки, якщо менші, то можна цілими закривати.Все змішати, скласти в каструлю.
  2. Приготувати для маринаду оцет, олію соняшникову, сіль, цукор.  Залити маринадом те ,що у нас в каструл ( перець, гриби, цибуля)   і варити 15 хв. Маринад пробувати і на свій смак додаючи сіль і оцет.
  3. На дно банки покласти лаврушку, перець і гілочку петрушки. Викладаємо в банки салат і ставимо стерилізувати ще на 15 хв.
  4. Закатуємо банки і вкутуємо до повного охолодження.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: