Мариновані шампіньйони з болгарським перцем. Цей салат простий в приготуванні і дуже смачний взимку
від Denzhyttya
16 Серпня, 2020
Мариновані шампіньйони – простий рецепт консервування в домашніх умовах.
Шампіньйони на зиму готувати легко і швидко – такі гриби будуть смачнішими ніж з магазину.
Для приготування завжди використовуйте молоді та свіжі шампіньйони.
Інгредієнти:
- Шампіньйони – 1 кг
Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений) – 1 кг - Вода – 1,2 л.
Цибуля ріпчаста – 500 гр. - Цукор – 60 гр.
- Сіль (на смак) – 60 гр.
- Оцет (9%) – 100 мл.
- Олія соняшникова – 100 гр.
- Лист лавровий – 2 – 3 шт
- Перець запашний – 6 – 7 шт
- петрушка
Приготування:
- Цибулю, перець нарізати соломкою,гриби помити, почистити, якщо великі, то можна розрізати на четвертинки, якщо менші, то можна цілими закривати.Все змішати, скласти в каструлю.
- Приготувати для маринаду оцет, олію соняшникову, сіль, цукор. Залити маринадом те ,що у нас в каструл ( перець, гриби, цибуля) і варити 15 хв. Маринад пробувати і на свій смак додаючи сіль і оцет.
- На дно банки покласти лаврушку, перець і гілочку петрушки. Викладаємо в банки салат і ставимо стерилізувати ще на 15 хв.
- Закатуємо банки і вкутуємо до повного охолодження.
Смачного!
Джерело:
osoblyva.com