Мариновані шлуночки з цибулею або дуже смачна закуска на стіл
від Denzhyttya
24 Листопада, 2021
Як приготувати смачну закуску з курячих шлуночків . Проста і не складна у приготуванні закуска, сподобається всім.
Інгредієнти:
- Курячі шлунки – 500г
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зубчики
- Оцет 5% – 3 ст.л.
- Соняшникова олія – 100г
- Цукрова пудра – 0.5 ч.л.
- Соєвий соус – 1 ст.л.
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
- Шлуночки відварюємо у підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо і нарізаємо соломкою.
- Додаємо порізану півкільцями цибулю, соєвий соус, цукрову пудру, перчимо і перемішуємо.
- Поливаємо шлунки олією, додаємо пропущений через прес часник, вливаємо оцет, солимо за смаком.
- Акуратно перемішуємо і забираємо в холодильник маринуватися на ніч.
- Перед подачею на стіл добре перемішати. Приємного вам апетиту!
Джерело:
zhyttia.com.ua