Мариновані шлуночки з цибулею або дуже смачна закуска на стіл

Як приготувати смачну закуску з курячих шлуночків . Проста і не складна у приготуванні закуска, сподобається всім.

Інгредієнти:

  • Курячі шлунки – 500г
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Оцет 5% – 3 ст.л.
  • Соняшникова олія – 100г
  • Цукрова пудра – 0.5 ч.л.
  • Соєвий соус – 1 ст.л.
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Шлуночки відварюємо у підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо і нарізаємо соломкою.
  2. Додаємо порізану півкільцями цибулю, соєвий соус, цукрову пудру, перчимо і перемішуємо.
  3. Поливаємо шлунки олією, додаємо пропущений через прес часник, вливаємо оцет, солимо за смаком.
  4. Акуратно перемішуємо і забираємо в холодильник маринуватися на ніч.
  5. Перед подачею на стіл добре перемішати. Приємного вам апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: