Медовий торт. Дуже м’який і ніжний, як пух!
від Denzhyttya
19 Серпня, 2021
Смачний медовий торт, ніжний, м’який і добре просочений.
Інгредієнти:
- борошно, 450 – 500 г
- мед, 4 ст.л
- сода, 0.5 ч.л
- яйця, 5 шт
- розпушувач, 1 пакетик
- цукор, 150 м
крем:
- вершки, 200 мл;
- ванілін.
Приготування:
- Мед ставимо на невеликий вогонь і варимо до закипання, знімаємо з вогню і змішуємо з содою. Охолоджуємо.
- Збиваємо яйця до пишної піни, потім змішуємо з медової масою і збиваємо віночком.
- Всипаємо розпушувач, перемішуємо і всипаємо частинами просіяне борошно.
- Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто, розрівнюємо.
- Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо до рум’яності.
- Для крему змішуємо вершки з ваніліном і збиваємо до легкості.
- Охолоджений корж ріжемо на три частини і кожну розрізаємо на 2 коржі.
- Обрізки перетворюємо в крихту.
- Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, посипаємо крихтою.
Ставимо в холодильник на кілька годин. Приємного чаювання!
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya