Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую

Я постійно експериментую з цим рецептом, змінюючи начинки і соус. І завжди виходить дуже смачно! Навіть ті, хто не дуже любить баклажани, із задоволенням їдять

Інгредієнти:

  • Баклажани – 2 шт
  • Ковбаса напівкопчена – 100-150 г
  • Помідори – 2 шт
  • Сметана 20% – 100 г
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сухий часник – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Нарізаю баклажани віялом, як показано на фото.Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую
  2. Потім начиняю їх помідорами і кружечками напівкопченої ковбаси. Можна використовувати бекон, філе курки, або варену ковбасу. Можна додати пластиночки сиру. В даному випадку політ фантазії не обмежений.Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую
  3. Змащую форму для випічки соняшниковою олією і викладаю в неї фаршироване віяло з баклажана і трохи розкриваю його, приминаючи руками.Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую
  4. Таким чином начиняю пару баклажанів.Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую
  5. Готую соус. Змішую сметану і майонез.
  6. Потім додаю сіль і сухий часник. Часник можна використовувати і свіжий. Можна додати зелень, спеції або кетчуп. При цьому кожного  разу у вас буде виходити нова і дуже смачна страва.Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую
  7. Ставлю баклажани запікатися в духовку нагріту до 180 градусів на 40-50 хвилин. Спочатку можна накрити баклажани фольгою і за 15 хвилин до кінця приготування її зняти.Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую
  8. Ось так апетитно виглядає готова страва! Обожнюю баклажани за цим рецептом. Навіть мій чоловік, який не любить баклажани, оцінив їх смак гідно і вже багато років їсть такі баклажани на вечерю разом зі мною.Мій найулюбленіший рецепт з баклажанів. 5 років регулярно його готую

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: