Морквяний рулет

Морквяний рулет

Морквяний рулет

Інгредієнти

  • 150 г моркви,
  • 40 г твердого сиру,
  • 1 яйце,
  • 20 г вершкового масла,
  • петрушка.

Моркву почистити і натерти на дрібній тертці. Натерту моркву обсмажити на вершковому маслі, помішуючи, до легкого розм’якшення моркви. Обсмажену моркву залишити охолоджувати до теплого стану. Температура моркви повинна стати такою, щоб не згорнулося яйце, яке пізніше будемо з’єднувати з морквою.

Сир натерти на дрібній тертці. Петрушку дрібно нарізати і змішати з тертим сиром. До остиглої моркви додати яйце і добре вимісити до майже однорідного стану. На лист фольги викласти суміш моркви з яйцем, розрівняти до товщини приблизно 7 мм. Сир покласти на моркву.

Потім, допомагаючи ножем, згорнути рулет. Закрутити рулет у фольгу. Його злегка прокатати по дошці, щоб форма була більш кругла. Викласти на деко і притиснути кінці упаковки з фольги так, щоб ковбаска не каталася по листу. Поставити рулет у духовку запікатися при температурі 180 °С протягом 20 хв. Потім готову страву вийняти, не розгортаючи, дати відпочити 10 хв. Обережно, допомагаючи ножем, розгорнути фольгу. Звільнити рулет від фольги і злегка прокатати по дошці, щоб поверхня стала більш рівною. Розрізати рулет під кутом на однаковіПередплата онлайн

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: