Мої вареники завжди пишні і м’які, навіть на наступний день! Вареники на пару з вишнею

Вареники з ягодами, сиром, капустою і картоплею завжди смачнішими виходять на пару. Вони будуть пишними, м’якими, на наступний день їх можна обсмажити на розтопленому вершковому маслі і вийдуть ароматні пиріжки.

Інгредієнти:

  • кефір, 500 мл
  • цукор, 3 ст.л
  • сіль, 0.5 ч.л
  • сода, 1 ч.л
  • яйце, 1 шт
  • борошно, 700 г
  • будь-які ягоди і інша начинка

Приготування:

  1. Кефір повинен бути кімнатної температури, а краще – навіть трохи тепліший.
  2. Змішуємо з сіллю цукром і содою, яйцем і перемішуємо до однорідності.
  3. Частинами вводимо просіяне борошно і вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
  4. Порада: не забивайте тісто борошном, просто добре вимішуйте.
  5. Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин відпочити.
  6. Формуємо вареники з будь-якою начинкою.
  7. Відварюємо на пару протягом 7 хвилин. Якщо ви розгортали тонке тісто, тоді буде достатньо і 5 хвилин. Але краще робіть товсті коржі, щоб вареники вийшли пишними, не протікали, добре ліпилися.Мої вареники завжди пишні і м’які, навіть на наступний день! Вареники на пару з вишнею
  8. Викладати вареники можна в глибоке блюдо і змащувати вершковим маслом. При подачі поливаємо сметаною. Залежно від начинки вибирайте і соуси, варення, мед.Мої вареники завжди пишні і м’які, навіть на наступний день! Вареники на пару з вишнею

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: