Минтай не смажу, а готую у духовці: просто завертаю рибу в лаваш
від Denzhyttya
8 Листопада, 2021
Минтай можна приготувати дуже смачно і для цього зовсім необов’язково застосовувати складні рецепти з великою кількістю продуктів.
Інгредієнти:
- минтай або інша риба, 600 г
- сметана, 200 г
- яйця та томати по 2 шт
- цибуля, 1 шт
- лаваш тонкий, 2 шт
- сир, 50 г
- гірчиця, 1 ч. л
- сіль перець.
Приготування:
- Сметану змішуємо з гірчицею та яйцем, дрібно нарізаною цибулею, солимо та перчимо. Масу перемішуємо віночком до однорідності.
- Лаваш ріжемо квадратами такого розміру, щоб можна було кожен шматочок риби завернути в конвертик.
- Рибу ріжемо порційно, кожен шматочок вмочуємо в кляр і викладаємо на кружельце помідора, який заздалегідь викладаємо на квадрати лаваша.
- Всі конверти кладемо у форму для запікання та заливаємо кляром,що залишився.
- Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
Рибка виходить дуже ніжною та ароматною, наповненою соками цибулі та помідору. Ви можете додавати зелень, спеції на свій смак.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua