Минтай не смажу, а готую у духовці: просто завертаю рибу в лаваш

Минтай можна приготувати дуже смачно і для цього зовсім необов’язково застосовувати складні рецепти з великою кількістю продуктів.

Інгредієнти:

  • минтай або інша риба, 600 г
  • сметана, 200 г
  • яйця та томати по 2 шт
  • цибуля, 1 шт
  • лаваш тонкий, 2 шт
  • сир, 50 г
  • гірчиця, 1 ч. л
  • сіль перець.

Приготування:

  1. Сметану змішуємо з гірчицею та яйцем, дрібно нарізаною цибулею, солимо та перчимо. Масу перемішуємо віночком до однорідності.
  2. Лаваш ріжемо квадратами такого розміру, щоб можна було кожен шматочок риби завернути в конвертик.
  3. Рибу ріжемо порційно, кожен шматочок вмочуємо в кляр і викладаємо на кружельце помідора, який заздалегідь викладаємо на квадрати лаваша.Минтай не смажу, а готую у духовці. Без паперу та фольги: просто завертаю рибу в лавашМинтай не смажу, а готую у духовці. Без паперу та фольги: просто завертаю рибу в лаваш
  4. Всі конверти кладемо у форму для запікання та заливаємо  кляром,що залишився.Минтай не смажу, а готую у духовці. Без паперу та фольги: просто завертаю рибу в лаваш
  5. Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.Минтай не смажу, а готую у духовці. Без паперу та фольги: просто завертаю рибу в лаваш

Рибка виходить дуже ніжною та ароматною, наповненою соками цибулі та помідору. Ви можете додавати зелень, спеції на свій смак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: