На Новий рік дивую всіх салатом Олів’є тільки таким
від Denzhyttya
4 Грудня, 2020
Навіть класичний салат олів’є можна зробити так, що він сподобатися всім, навіть більше. Родзинка салату – це обсмажене куряче м’ясо, яке і дає салату неповторний смак і аромат.
Інгредієнти:
- куряче філе, 400 г;
- сіль перець;
- картопля, 3 шт;
- морква, 1 шт;
- огірок свіжий або маринований, 1 шт;
- яйця, 3 шт;
- горошок консервований, 1 банка;
- цибуля зелена, майонез.
Приготування:
- Відварюємо яйця, охолоджуємо.
- Куряче м’ясо ріжемо кубиками, обсмажуємо на розігрітому вершковому маслі ( на невеликому вогні , ледь обсмажуємо) . Накриваємо кришкою і тушкуємо.
- Коли виділиться рідина, солимо і перчимо, перемішуємо і смажимо до випаровування соку і рум’яності. Виймаємо шматочки з сковороди і охолоджуємо.
- Картоплю, огірок і цибулю, моркву ріжемо кубиком.
- За бажанням можна ще взяти зелену цибулю. ( А ще , цікаву нотку додає ківі , можете порізати кубиком ківі 1 шт , також буде смачно )
- Змішуємо всі продукти, пробуємо на сіль, якщо треба – досолюємо і заправляємо майонезом.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки