На сніданок – грінки із сиром

На сніданок – грінки із сиром

Складні страви від відомих шеф-кухарів ніколи не замінять простих сніданків, приготованих на швидку руку. Яєчня, омлет і грінки – ранкова класика, з якою завжди приємно почати день.

Інгредієнти:

  • Шматочки хліба – 12 шт.,
  • сир – 250 г,
  • молоко – 100 мл,
  • яйця – 2 шт.,
  • сметана – 2 ст. л.,
  • часник – 2 зубки,
  • олія – 2 ст. л.,
  • перець,
  • сіль.

Приготування:

Сир розімніть із подрібненим часником і перцем, додайте дрібку солі, сметану й перемішайте. Сир повинен легко намазуватися на хліб, але не розтікатися. Намажте сирну суміш на 6 скибочок хліба й накрийте їх рештою хлібних шматочків. Виходять своєрідні сандвічі, які потрібно вмочати спочатку в молоко, потім у яйце – і на розігріту з олією сковороду. Смажте з обох сторін до апетитного рум’янцю.

Сирні грінки можна робити солодкими або солоними. При цьому солодкі можна присипати цукровою пудрою і прикрасити ягодами або джемом. Ще одна вдала комбінація: сир і зелень. Така начинка без похвали не залишиться! А уявіть, що буде, якщо зробити солодкі грінки з сиром і яблуками!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: