Повітряні конвертики із соковитою сирною начинкою

Сьогодні   конвертики з сирною начинкою! Смачні, з повітряним тістом та соковитою начинкою!

d3b274b707b0f1c332eafe7f68aca4a8

Інгредієнти:

Вихід 9 шт.

Тісто:

  • 300 г борошна
  • 70 мл. молока чи води
  • 2/3 ч. л. солі
  • 50 г цукру
  • 18 г пресованих дріжджів або 6 г сухих
  • 2 яйця
  • 30 г вершкового масла, м’якого

Начинка:

  • 250 г сиру, однорідного
  • 2-3 ст. л. цукру
  • 1 жовток
  • 2 ч. л. ванільного цукру
  • 1 ч. л. крохмалю ( або борошна)
  • + яйце для змащування

Приготування:

  1. Тісто: У теплому молоці розчиняю дріжджі.9837b07aa74a97c80690eb145fe1fdb9
  2. Яйця з цукром збиваю вінчиком.5924082fd5b7f0d2888050eab92ecd76
  3. Вливаю дріжджовий розчин та всипаю сіль.672f03c4121628694d9b635111fbea23
  4. Додаю борошно та замішую тісто.d24f7d1c6a0ae6da09faa759a335b37c
  5. Коли тісто збереться в грудку, і відставатиме від рук і миски, вмішую м’яке вершкове масло, по шматочку.6e2f391eb1953e58c9c3ca4333366b0de45ca0db4a78a686b915459371217cea
  6. Коли все масло вмішається, тісто вимішую ще кілька хвилин до гладкості. Воно буде м’яке та нелипке.b77365d848c839ee2f66d21f99c7c32c
  7. Кладу в миску та накриваю. Залишаю для бродіння на 2 год.b215dbc5bf3a35f44110a250e099696a
  8. Через 1 годину тісто потрібно обім’яти.c4c324a3cf6aa1ceee16d7ec84c13173
  9. Начинка: У мисці змішую сир (пастоподібний або протертий), цукор, ванільний цукор та жовток. Добре перемішую.76c6f8a14a9c04702e2be48f0b043b6b
  10. Всипаю крохмаль і ще раз добре перемішую. Можна додати родзинки.6d5cc7f0b515571e6f742eeb90023445
  11. Стіл щедро присипаю борошном. Викладаю тісто.3637d0630ec532ce8358aeb6dbd90bf8
  12. Розкачую у квадратний пласт розміром приблизно 33*35 см.d572c2ed63de1576edfa4ccb7029c62b
  13. Ділю його на 9 квадратів.f5311b90d2d1c5fa7b8fed06e5716935
  14. На кожен квадрат викладаю сирну начинку. З’єдную протилежні кінці та добре защипую.cd67e90ee5e2b4837cf29fecfb962c6840ce3569b4d4acb5128b8e4010f9d595
  15. Виходять конвертики.859e089de394f0265c218854c8211f76
  16. Кладу їх на лист покритий пергаментом, на відстані один від одного.
  17. Накриваю. Залишаю для вистоювання на 30 хвилин. Духовку вмикаю розігріватися до 200°С.16b37e8c82ff0781e4eb58e529e024f1
  18. Перед випіканням змащую булочки збитим яйцем.d9c30a705a284592083189a77269d208
  19. Ватрушки потрібно випікати при 200°С – 15…17 хвилин.f3555e54d0b9fb103d249109c11ccff7
  20. Ще теплі ватрушки присипаю цукровою пудрою.5b53e048b3efb46d7d6592251c679db2

Ватрушки пишні, легені як пух та дуже смачні! Хто ще не куштував, обов’язково спекти!a6fb5de6af62fab344b4609e96009f4d

Вдалої випічки!

Смачного !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: