Найсмачніше пісочне печиво

Найсмачніше пісочне печиво

Це печиво просто тане в роті, воно розсипається ледь торкнувшись . Без яєць і розпушувача.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 250 гр. (Кімнатної температури)
  • Цукрова пудра – 0,5 склянки
  • Масло рослинне (без запаху) – 1/3 склянки
  • Крохмаль – 4 ст. ложки
  • Борошно – 3,5 склянки
  • Ванільний цукор – 1 пачка (10 гр.)

Приготування:

  1. У миску кладемо вершкове масло кімнатної температури цукрову пудру і рослинне масло.
  2. Збиваємо все добре міксером. Додаємо крохмаль, перемішуємо міксером Додаємо склянку борошна, перемішуємо міксером.
  3. Потім додаємо ще склянку борошна, але вже перемішуємо ложкою.
  4. Висипаємо на стіл 1 склянку борошна і викладаємо тісто. Вимішуємо руками до однорідного стану.
  5. Додаємо останні пів склянки борошна. І вимішуємо. Ділимо тісто на 3 частини.
  6. Кожну частину розкачати в ковбаску  і розрізати ножем на шматочки. Викласти шматочки тіста на деко, застелене пергаментом.
  7. Випікати  при 180 С до зарум’янювання (від 10 до 15 хвилин, залежить від духовки).
  8. Обвалюють печиво в цукровій  пудрі. Печиво краще обсипати пудрою, поки воно гаряче.

Мммммм … це щось!  Дуже смачне!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: