Найсмачніший салат з баклажанів з яйцем і помідорами

У ньому дуже вдале поєднання простих і доступних інгредієнтів: баклажани, помідори, відварені яйця, часник і петрушка. Заправляємо все це майонезом і насолоджуємося. Просто, швидко, ситно і мега апетитно. З таким салатом будь-яка звичайна вечеря стане святковою. Рекомендую всім спробувати.

Інгредієнти:

  • 400 гр баклажанів
  • 2 яйця
  • 2 помідори
  • 40 гр майонезу
  • 2 зубчики часнику
  • 10 гр петрушки
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • соняшникова олія для смаження

Приготування:

  1. В першу чергу вимиваємо і обсушуємо баклажани. Після чого нарізаємо їх кубиками і, якщо вони гірчать, поміщаємо в підсолену воду на 10-15 хвилин. Потім промиваємо і трохи віджимаємо.
  2. Тепер розігріваємо сковорідку з олією і відправляємо в неї обсмажуватися баклажани до готовності. Після закінчення потрібного часу вони стануть рум’яного кольору. Солимо і перчимо на смак.
  3. Після чого нарізаємо кубиками яйця, попередньо відварені круто. Такою ж формою ріжемо помідори. Подрібнюємо петрушку.
  4. Потім об’єднуємо всі підготовлені інгредієнти і додаємо часник, попередньо продавлений через прес. Заправляємо майонезом і акуратно перемішуємо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: