Намазка з рибних консервів
від Denzhyttya
8 Вересня, 2021
Перетворити звичайні бутерброди в святкову і яскраву закуску мені допомагає намазка з рибних консервів. Поки що жоден магазинний продукт не переплюнув цю смакоту. Рекомендую готувати відразу подвійну порцію, тому що розлітається страва моментально!
Для приготування намазки на бутерброди з рибних консервів я зазвичай використовую салатний тунець в олії. Але ви можете спробувати і інші консерви, експериментуючи зі смаковими відтінками. Після першого ж шматочка ви закохаєтесь в цю закуску!
Інгредієнти:
- яйце 3 шт.
- часник 4 зуб.
- сир ковбасний 200 г
- консервований тунець 180 г
- сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- майонез 2 ст. л.
- багет 1 шт.
- зелень 1 пуч.
Приготування:
- Наріжте багет діагонально і обсмажте його на сухій сковороді з одного боку до золотистого кольору.
- Очистіть 1 зубчик часнику і натріть ним підсмажену сторону багета, вмочуючи часник в сіль.
- Відваріть яйця круто і натріть їх на дрібній тертці. Там же натріть і копчений сир. Щоб він не прилипав до тертки, натріть її попередньо рослинною олією зовні і всередині.
- Складіть в миску яйця, сир, рубану зелень, пропущений через прес часник і рибні консерви в олії, попередньо зливши її.
- Гарненько перемішайте інгредієнти, додайте майонез, сіль і перець, знову перемішайте.
- Намажте підсмажену сторону багета. За бажанням прикрасьте бутерброди скибочками огірка і зеленню.
До речі, готову намазку на бутерброди можна подати як рибний салат! А якщо ви все-таки вирішили подавати закуску з хлібом, красиво складіть бутерброди на тарілку і кличте домочадців!
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya