Намазка з рибних консервів

Перетворити звичайні бутерброди в святкову і яскраву закуску мені допомагає намазка з рибних консервів. Поки що жоден магазинний продукт не переплюнув цю смакоту. Рекомендую готувати відразу подвійну порцію, тому що розлітається страва моментально!

Для приготування намазки на бутерброди з рибних консервів я зазвичай використовую салатний тунець в олії. Але ви можете спробувати і інші консерви, експериментуючи зі смаковими відтінками. Після першого ж шматочка ви закохаєтесь в цю закуску!

намазки з рибних консервів

Інгредієнти:

  • яйце 3 шт.
  • часник 4 зуб.
  • сир ковбасний 200 г
  • консервований тунець 180 г
  • сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • майонез 2 ст. л.
  • багет 1 шт.
  • зелень 1 пуч.

Приготування:

  1. Наріжте багет діагонально і обсмажте його на сухій сковороді з одного боку до золотистого кольору.багет на сковороді
  2. Очистіть 1 зубчик часнику і натріть ним підсмажену сторону багета, вмочуючи часник в сіль.натирання багета часником
  3. Відваріть яйця круто і натріть їх на дрібній тертці. Там же натріть і копчений сир. Щоб він не прилипав до тертки, натріть її попередньо рослинною олією зовні і всередині.копчений сир
  4. Складіть в миску яйця, сир, рубану зелень, пропущений через прес часник і рибні консерви в олії, попередньо зливши її.інгредієнти для намазки
  5. Гарненько перемішайте інгредієнти, додайте майонез, сіль і перець, знову перемішайте.додавання майонезу
  6. Намажте підсмажену сторону багета. За бажанням прикрасьте бутерброди скибочками огірка і зеленню.намазки хліба

До речі, готову намазку на бутерброди можна подати як рибний салат! А якщо ви все-таки вирішили подавати закуску з хлібом, красиво складіть бутерброди на тарілку і кличте домочадців!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: