Наш улюблений обід: тюфтельки в підливі з картопляним пюре
від Denzhyttya
15 Жовтня, 2021
Смачні тюфтельки в підливі з картопляним пюре – ситний і простий обід і вечеря, яка ніколи не набридає.
Інгредієнти:
- фарш, 800 г
- цибуля, 1 шт
- часник, 3 зубки
- яйце, 1 шт
- примула, листочки
- сіль перець по 1 ч.л
- сухарі панірувальні
Для приготування соусу необхідно:
- цибуля, 1 шт
- борошно, 1 ст.л
- томатне пюре зі свіжих помідорів, 400 г
- соєвий соус, 1 ст.л
- мускатний горіх, сіль, спеції
Приготування:
- Цибулю і часник подрібнюємо зручним способом і змішуємо з фаршем, солимо і перчимо, додаємо спеції і яйце, вимішуємо і відбиваємо.
- Формуємо тефтелі, обвалюємо у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковорідці до рум’яності.
- Для соусу змішуємо всі інгредієнти і варимо близько 10 хвилин після закипання.
- Порада: якщо немає томатного соку або свіжих помідорів, тоді можна розвести томатну пасту в воді і це буде основою для підливи.
- Заливаємо тефтелі соусом і тушкуємо на невеликому вогні близько 10 – 15 хвилин.
Подаю м’ячики з картопляним пюре, відвареними кашами, макаронами і спагетті.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua