Навчилася готувати «правильний» оселедець під шубою. Салат, без якого не можна уявити новорічний стіл: як я його готую

Оселедець під шубою з маринованою цибулею виходить з яскравим і насиченим смаком, ніжніше, ніж зазвичай.

Інгредієнти:

  • оселедець, 2 шт
  • картопля відварена, 2 – 3 шт
  • цибуля маринована, 1 шт
  • яйця варені, 3 шт
  • морква відварена, 2 шт
  • буряк варений, 5 – 5 шт
  • майонез

Приготування:

Оселедець перетворюємо на філе без кісток і ріжемо кубиком.

Цибулю також нарізаємо невеликими шматочками і маринуємо в холодній воді з оцтом. Через 15 хвилин зливаємо.

Над кожним шаром сіточка майонезу.

  • Перший шар – оселедець.
  • Другий – цибуля.
  • Третя – терта картопля.
  • Четвертий – морква.
  • П’ятий – яйця терті.
  • Шостий – буряк тертий і змащуємо майонезом.

Накриваємо ємність із салатом і відправляємо настоюватися в холодильник на кілька годин.

Салат виходить ніжним, добре просоченим. Якщо ви кладете шари в іншій послідовності, робіть так, як заведено у вас у сім’ї.

Навчилася готувати «правильний» оселедець під шубою. Салат, без якого не можна уявити новорічний стіл: як я його готую

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: