Навчилася готувати «правильний» оселедець під шубою. Салат, без якого не можна уявити новорічний стіл: як я його готую
від Denzhyttya
14 Листопада, 2021
Оселедець під шубою з маринованою цибулею виходить з яскравим і насиченим смаком, ніжніше, ніж зазвичай.
Інгредієнти:
- оселедець, 2 шт
- картопля відварена, 2 – 3 шт
- цибуля маринована, 1 шт
- яйця варені, 3 шт
- морква відварена, 2 шт
- буряк варений, 5 – 5 шт
- майонез
Приготування:
Оселедець перетворюємо на філе без кісток і ріжемо кубиком.
Цибулю також нарізаємо невеликими шматочками і маринуємо в холодній воді з оцтом. Через 15 хвилин зливаємо.
Над кожним шаром сіточка майонезу.
- Перший шар – оселедець.
- Другий – цибуля.
- Третя – терта картопля.
- Четвертий – морква.
- П’ятий – яйця терті.
- Шостий – буряк тертий і змащуємо майонезом.
Накриваємо ємність із салатом і відправляємо настоюватися в холодильник на кілька годин.
Салат виходить ніжним, добре просоченим. Якщо ви кладете шари в іншій послідовності, робіть так, як заведено у вас у сім’ї.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua