Не думала, що гарбуз настільки смачний. Готую на сніданок відразу побільше
від Denzhyttya
7 Жовтня, 2021
Хачапурі з гарбуза – це не тільки смачно і корисно, але і красиво: ніжний жовтий або помаранчевий колір, відразу привертає дитячий погляд і у них з’являється бажання спробувати. А потім за вуха не відтягнеш.
Інгредієнти:
- гарбуз, 300 г
- сир, 150 г
- кефір, 150 мл
- яйця, 2 шт
- борошно, 150 г
- розпушувач і сіль по 1 ч.л
- олія соняшникова, 1 ст.л
Приготування:
- Гарбуз тремо на грубій терці і змішуємо з кефіром, яйцями, солимо і перчимо, вимішуємо до однорідності.
- Всипаємо борошно і розпушувач, перемішуємо.
- Сир тремо на грубій терці і змішуємо до однорідності. Додаємо олію і перемішуємо.
- Обсмажуємо млинці на розтопленому вершковому маслі під кришкою. Щоб було легше перевертати і не пошкодити млинець, перевертайте його за допомогою плоскої тарілки.
Подаю зі сметаною. Можна розрізати кожен на дві частини, на одну викласти будь-яку начинку за смаком (сир або обсмажений фарш, гриби плавлений сирок і т.д), накрити другою частиною і подавати такі «фаршировані» гарбузові млинці.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки