Не думала, що гарбуз настільки смачний. Готую на сніданок відразу побільше

Хачапурі з гарбуза – це не тільки смачно і корисно, але і красиво: ніжний жовтий або помаранчевий колір, відразу привертає дитячий погляд і у них з’являється бажання спробувати. А потім за вуха не відтягнеш.

Інгредієнти:

  • гарбуз, 300 г
  • сир, 150 г
  • кефір, 150 мл
  • яйця, 2 шт
  • борошно, 150 г
  • розпушувач і сіль по 1 ч.л
  • олія соняшникова, 1 ст.л

Приготування:

  1. Гарбуз тремо на грубій терці і змішуємо з кефіром, яйцями, солимо і перчимо, вимішуємо до однорідності.
  2. Всипаємо борошно і розпушувач, перемішуємо.
  3. Сир тремо на грубій терці і змішуємо до однорідності. Додаємо олію і перемішуємо.
  4. Обсмажуємо млинці на розтопленому вершковому маслі під кришкою. Щоб було легше перевертати і не пошкодити млинець, перевертайте його за допомогою плоскої тарілки.Не думала, що гарбуз настільки смачний. Готую на сніданок відразу побільше

Подаю зі сметаною. Можна розрізати кожен на дві частини, на одну викласти будь-яку начинку за смаком (сир або обсмажений фарш, гриби плавлений сирок і т.д), накрити другою частиною і подавати такі «фаршировані» гарбузові млинці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: