Не смажте цукіні, а готуйте їх таким чином. Смачно і корисно
від Denzhyttya
29 Липня, 2021
Запечені в духовці страви, особливо овочі, зберігають в собі не тільки свіжий аромат, але і справжній, природний смак, дуже багато корисних речовин.
Ця страва готується просто і швидко, запечені пампушки з кабачків, будуть м’якими і пишними.
Інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- яйця, 2 шт;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 1 зубчик;
- борошно, 130 г;
- дріжджі сухі, 1 ч.л;
- сухарі панірувальні, 2 ст.л;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Приготування:
- Кабачки натираємо на грубій терці і добре віджимаємо їх від соку. Цибулю і часник дрібно ріжемо, зелень січемо.
- Змішуємо кабачки з цибулею і часником, яйцями, солимо і перчимо, всипаємо панірувальні сухарі і борошно, дріжджі. Масу добре вимішуємо.
- Порада: щоб такі пампушки вийшли з легким пікантним смаком, можна додати ароматні провансальські або італійські трави.
- Деко застеляємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо порційно масу.
- Запікаємо при 180 градусах близько 5 – 10 хвилин до рум’яності.
- Подаю гарячими або холодними, виходить легкий і ароматний хлібець-закуска до будь-яких страв, особливо вдало поєднується з м’ясними стравами, салатами з овочів, різними оригінальними соусами і намазками.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки