Не втомлююся дякувати свекрусі за цей рецепт. Усі, хто пробує просять і їм записати, а мені не шкода, ділюся
від Denzhyttya
7 Лютого, 2022
Як часто буває, що невістка не ладнає зі свекрухою. Але мені у цьому плані пощастило! Моя свекруха завжди поділиться своїм досвідом, дасть пораду корисну.
Я хочу розповісти вам про рецепт, яким вона зі мною поділилася. Смачний обід із простих інгредієнтів. Його плюс у тому, що готове зручно брати із собою у контейнері на роботу або у поїздку.
Приготування:
- Кілограм картоплі відварити до готовності.
- Потім розім’яти до однорідної маси, як для пюре.
- Додати 100 гр сиру, натертого на дрібній терці.
- Нарізану зелень. Я взяла петрушку, але можна вибрати будь-яку.
- Додала сіль, перець, трохи часникової приправи та перемішала.
- Змастила руки соняшниковою олією та сформувала картопляні коржики.
- Обмотала обробну дошку харчовою плівкою, щоб не забруднити, і на неї виклала коржики. Але це ще не все!
- В окремій мисці змішала 2 яйця, 100 г сметани.
- Додала 4 столові ложки борошна, все старанно перемішала.
- Тепер обмочуємо наші картопляні коржі в цей соус і смажимо на сковороді до рум’яної скоринки. Так як картопля вже сама по собі готова, то смажаться вони дуже швидко.
Подивіться, яка краса вийшла. Подавати можна зі сметаною. Мені здається, картопля зі сметанкою – це найкраща страва, яку тільки можна було вигадати.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua