Неймовірно ніжний і смачний сирник “Сльози радості”: цей рецепт повинен бути у кожної господиньки, так смачно, що і торта не треба

Ніжний, як хмаринка, сирник з росою – це моя щира рекомендація до святкового столу, так смачно, що і торта не треба!

Інгредієнти:

На форму 26х26

Для коржа:

  • 250 г борошна
  • 120 г вершкового масла
  • 2 яєчних жовтки
  • 45 г цукрової пудри
  • 1 велика ложка розпушувача

Сирна основа:

  • 1 кг сиру
  • 1 склянка цукру
  • 2 ст. л. ванільного цукру
  • 3 яйця
  • 3 яєчних жовтки
  • 2 пудинги без цукру (2х40)
  • 500 мл молока
  • 1/2 склянки олії

Безе:

  • 5 яєчних білків
  • 1 склянка цукру
  • щіпка солі

Неймовірно ніжний і смачний сирник "Сльози радості": цей рецепт повинен бути у кожної господиньки, так смачно, що і торта не треба

Приготування:

  1. Тісто. Всі інгредієнти висипати в миску (масло подрібнити) і швидко замісити тісто та поставити в холодильник на 15 хвилин.
  2. По закінченню цього часу тісто рівномірно викласти на деко, застелене папером для випічки.
  3. Тісто наколоти виделкою і випікати 16 хвилин при 180 градусах (без вентилятора, верх-низ).
  4. Сирна основа. Всі інгредієнти кімнатної температури.
  5. Поки корж випікається, приготувати сирну суміш. Яйця і жовтки збити протягом однієї хвилини.
  6. Потім додати цукор і ванільний цукор і перемішувати 5-6 хвилин до утворення пишної яєчної маси. Потім додати столову ложку сиру, щоразу перемішуючи.
  7. У другій мисці змішати пудинг з молоком.
  8. Висипати сирну суміш і додати олію. Змішати до однорідності. Суміш буде рідкою, так і повинно бути. Ще гарячою вилити суміш на основу коржа.
  9. Поставити в розігріту до 175 градусів духовку і випікати 65 хвилин (термо). За 10 хв до кінця приготуємо безе.
  10. Як тільки сирник спечеться, зменшити температуру до 150 градусів (без вентиляції зверху вниз).
  11. Яєчні білки збити з сіллю до щільної маси, потім по столовій ложці додати цукор, постійно збиваючи (близько 5-6 хв).
  12. Викласти пінку на гарячий сирник і розрівняти. Виделкою зробити візерунки і поставити в духовку на 15 хвилин при 150 градусах.

Дістати з духовки, коли сирник охолоне і на ньому з’явиться роса.Неймовірно ніжний і смачний сирник "Сльози радості": цей рецепт повинен бути у кожної господиньки, так смачно, що і торта не треба

Неймовірно ніжний і смачний сирник "Сльози радості": цей рецепт повинен бути у кожної господиньки, так смачно, що і торта не треба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: