Неймовірно смачне листкове тісто всього за 10 хвилин
від Denzhyttya
13 Жовтня, 2020
СКЛАДОВІ:
- Маргарин (кімнатної температури) – 200 г
- Жовток яєчний – 1 шт
- Сметана (кефір, кисле молоко) – 100 мл
- Сіль (щіпка) – 1 г
- Борошно – 500 г
Приготування:
- У борошно відправляємо маргарин, або вершкове масло, можна взяти по 100 г кожного продукту. Перетираємо все в крихту, це робиться досить швидко, руками.
- Потім додаємо жовток і сметану (або кефір – що є).
- Замішуємо тісто. Якщо тісто липке, підсипаємо борошно. Відправляємо в холодильник. Наше тісто готове.
- Тепер можна готувати печиво, пироги, що завгодно.
- Давайте приготуємо найсмачніше печиво, яке тільки може бути, що тане в роті, а карамельна скоринка так приємно хрумтить …
- Просто відрізаємо шматочок тіста і розгортаємо. За допомогою ножа для піци розрізаємо на трикутнички і ромбики. Якщо тонший, то буде менше шарів, якщо товстіший – то більше шарів.
- Окремо в мисочку відправляємо білок, що залишився від тіста і окремо цукор, близько склянки.
- Деко посипаємо борошном і кожен трикутничок вмочаємо в білок, а потім в цукор з одного боку і сухою стороною вниз укладаємо на деко, щоб цукор був зверху. З цієї норми тіста виходить 4 деко печива. Випікаємо до золотистого кольору при 180С.
Смачного!
Джерело:
topvkusniashki.ru
Позначки