Неймовірно смачний Шварцвальдський чізкейк

Цей божественний десерт перевершить всі ваші очікування. Одного разу спробувавши, ви закохаєтесь з першого шматочка. Його можна з гідністю подати і до святкового столу . У ньому приголомшливе поєднання смаків. Чізкейк виходить неймовірно ніжним, повітряним і таким смачним, що від нього просто складно відірватися, повірте. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 5 яєць
  • 150 гр борошна
  • 25 гр какао
  • дрібка солі
  • 50 гр цукрової пудри
  • 100 гр вершкового масла
  • 700-750 гр консервованих вишень
  • 1 пакетик ванільного пудингу
  • 1 кг сиру для чізкейку
  • 100 гр кукурудзяного крохмалю
  • 150 гр цукрового піску
  • 1 стручок ванілі
  • 200 гр темного шоколаду
  • 120 гр вершків
  • 20 гр кокосового масла

Приготування:

  1. В першу чергу 4 яйця розділяємо на жовтки і білки.
  2. Тепер в окремій ємності об’єднуємо борошно, цукрову пудру, сіль і какао. Добре перемішуємо. Потім додаємо сюди жовтки і масло. Замішуємо тісто. Воно повинно бути гладким. Після чого розгортаємо його в пласт і перекладаємо форму, діаметром 26 см. Розрівнюємо і відправляємо в холодильник на півгодини.
  3. Тепер проціджуємо вишні. Чотири столові ложки вишневого соку об’єднуємо з ванільним пудингом. Сік, який залишився, доводимо до кипіння. Після чого відправляємо в пудинг. Перемішуємо і повертаємо на вогонь. Варимо до легкого загустіння. Тепер об’єднуємо з вишнями і залишаємо остигати, накривши харчовою плівкою.
  4. Беремо форму з тістом з холодильника і накриваємо його фольгою. Тепер поміщаємо вантаж: квасоля або горох. Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 175 градусів, на 12 – 15 хвилин. Після закінчення потрібного часу дістаємо і прибираємо вантаж, а тісто потрібно охолодити.
  5. Потім обертаємо форму кілька разів фольгою. Це ми робимо для того, щоб не пропустити воду.
  6. В окремій ємності об’єднуємо сир, білки, яйце, крохмаль, цукровий пісок і ванільну м’якоть. Добре все перемішуємо до однорідної маси. Після чого розподіляємо половину в підготовленій пісочній основі.
  7. Виливаємо всю вишневу суміш і накриваємо її рештою сирною частиною.
  8. Розміщуємо форму для випічки в товсту ємність, попередньо наповнену гарячою водою. При цьому в воді має бути приблизно 2,5 см форми. Відправляємо в духовку на 45 хвилин.
  9. Після закінчення потрібного часу дістаємо чізкейк з духовки і даємо охолонути на решітці приблизно пару годин.
  10. Потім нарізаємо темний шоколад. Ставимо на вогонь вершки, об’єднані з кокосовим маслом. Доводимо до кипіння. Потім знімаємо з вогню і змішуємо з шоколадом. Доводимо до однорідності, добре помішуючи. Остиглий чізкейк поливаємо підготовленою глазур’ю.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: