Немає дріжджів, немає духовки, але кожен може зробити! Найсмачніші коржі
від Denzhyttya
3 Серпня, 2021
Тонкі і м’які, ароматні і смачні коржі з зеленою цибулею і будь-якою іншою зеленню на ваш смак. Тісто готується зі звичайних продуктів, все просто і швидко.
Інгредієнти:
- вода, 95 мл;
- сіль;
- борошно, 1 чашка (150 г);
- цибуля зелена, гарний пучок;
- сода;
- сир, 50 г;
- борошно, чверть склянки;
- крохмаль кукурудзяний, чверть чашки;
- масло вершкове солоне, 20 г;
- олія соняшникова.
Приготування:
- У воді розчиняємо сіль, всипаємо борошно і вимішуємо тісто. Накриваємо його і залишаємо на 10 хвилин.
- Ділимо тісто на 4 частини, накриваємо і залишаємо.
- Пучок зеленої цибулі ріжемо, солимо і всипаємо соду. Сир тремо на грубій терці. Змішуємо борошно і крохмаль.
- Порада: якщо немає кукурудзяного крохмалю, додайте картопляний.
- Стіл посипаємо борошном і розкачуємо кожен шматочок тіста в тонкий корж.
- Складаємо коржі один на одного, пересипаємо борошном з крохмалем і розкачуємо ще тонше.
- Розділяємо коржі, на кожен викладаємо цибулю і сир складаємо конвертиком.
- Обсмажуємо конвертики на розігрітій олії з двох сторін.
Коржі виходять дуже смачними, м’якими, коли ви їх складаєте, збризкуйте або змащуйте вершковим маслом, вийде ще смачніше.
Джерело:
mandarynka.com.ua