Немає дріжджів, немає духовки, але кожен може зробити! Найсмачніші коржі

Тонкі і м’які, ароматні і смачні коржі з зеленою цибулею і будь-якою іншою зеленню на ваш смак. Тісто готується зі звичайних продуктів, все просто і швидко.

Інгредієнти:

  • вода, 95 мл;
  • сіль;
  • борошно, 1 чашка (150 г);
  • цибуля зелена, гарний пучок;
  • сода;
  • сир, 50 г;
  • борошно, чверть склянки;
  • крохмаль кукурудзяний, чверть чашки;
  • масло вершкове солоне, 20 г;
  • олія соняшникова.

Приготування:

  1. У воді розчиняємо сіль, всипаємо борошно і вимішуємо тісто. Накриваємо його і залишаємо на 10 хвилин.
  2. Ділимо тісто на 4 частини, накриваємо і залишаємо.
  3. Пучок зеленої цибулі ріжемо, солимо і всипаємо соду. Сир тремо на грубій терці. Змішуємо борошно і крохмаль.
  4. Порада: якщо немає кукурудзяного крохмалю, додайте картопляний.
  5. Стіл посипаємо борошном і розкачуємо кожен шматочок тіста в тонкий корж.
  6. Складаємо коржі один на одного, пересипаємо борошном з крохмалем і розкачуємо ще тонше.
  7. Розділяємо коржі, на кожен викладаємо цибулю і сир складаємо конвертиком.Немає дріжджів, немає духовки, але кожен може зробити! Найсмачніші коржі
    Немає дріжджів, немає духовки, але кожен може зробити! Найсмачніші коржі
  8. Обсмажуємо конвертики на розігрітій олії з двох сторін.Немає дріжджів, немає духовки, але кожен може зробити! Найсмачніші коржі

Коржі виходять дуже смачними, м’якими, коли ви їх складаєте, збризкуйте або змащуйте вершковим маслом, вийде ще смачніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: