Ніколи б не подумала, що так смачно. Вода, борошно і сир: смачні коржі

Такі коржі виходять дуже м’якими. Вони довго залишаються свіжими, не кришаться і відмінно підходять в якості хліба для різних страв. Якщо будете робити з начинкою, можна використовувати не тільки сир, а й інші продукти.

Інгредієнти:

  • окріп, 120 г
  • борошно, близько 220 г
  • сіль і цукор по дрібці

Для приготування начинки необхідно:

  • сир домашній, 300 г
  • часник і зелень
  • сіль
  • масло вершкове

Приготування:

  1. В окропі розчиняємо сіль і цукор, вливаємо олію.
  2. Борошно просіваємо і вливаємо в нього воду, вимішуємо тісто.
  3. Порада: борошна може знадобитися трохи більше, можна додати, тільки не перестарайтеся, маса повинна бути м’якою, еластичною і не липкою.
  4. Накриваємо тісто і залишаємо на 15 хвилин.
  5. Сир солимо за смаком, змішуємо з подрібненим часником і зеленню, шматочком вершкового масла.
  6. Ділимо тісто на 6 частин, кожну розкачуємо.
  7. На частину коржа викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо і накриваємо другою частиною, защипуємо краї.Ніколи б не подумала, що так смачно. Вода, борошно і сир: смачні коржі
  8. Обсмажуємо на сухій сковорідці з двох сторін, виймаємо, змащуємо шматочком вершкового масла і складаємо стопкою.
  9. Коржі виходять дуже м’якими, ароматними вершковими. Якщо хочете урізноманітнити меню, просто міняйте начинки.Ніколи б не подумала, що так смачно. Вода, борошно і сир: смачні коржі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: