Ніжна і соковита Скумбрія запечена в банці
від Denzhyttya
20 Березня, 2021
Дуже смачна і приголомшлива рибка скумбрія виходить за цим рецептом! Для її приготування не потрібно ні грама олії, і можна сказати, що рецепт цей дієтичний. Така скумбрія смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. А які смачні овочі – просто пальчики оближеш. Мінімум приготування і максимум задоволення. Обожнюю такі рецепти!
Інгредієнти:
- скумбрія – 2 шт
- сіль і мелений перець за смаком
- 2 стол.л сметани
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 морква
- банка і фольга
Приготування:
- 1. Цибулю розрізати на 4 частини і нарізати тонко.
- 2. Моркву натерти на тертці.
- 3. До риби додати сіль, перець і сметану. Все ретельно перемішати руками.
- 4. У банку чергуючи шари викласти моркву-цибулю-скумбрію і так повторити поки не закінчаться продукти.
- 5. Закрити щільно фольгою.
- 6. Поставити в холодну духовку і виставити температуру 180-200 С. Запікати близько 40-50 хвилин.
- Готову скумбрію викладіть на гарну тарілку, покличте всю сім’ю і насолоджуйтеся смаком!
Подивіться наскільки вона ніжна і соковита!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки