Ніжна скумбрія гарячого засолу. Риба виходить дуже смачною

Особливість рецепту в тому, що справу будемо мати  з гарячим маринадом, яким і заливаємо рибку. В принципі, рецепт простий, швидкий і дуже смачний.

Інгредієнти:

  • скумбрія, 1 шт
  • вода, 200 мл
  • морква і цибуля по 1 шт
  • часник, 2 зубчики
  • соєвий соус, 100 мл
  • перець горошком, коріандр, запашний перець, лавровий лист, чверть лимона, свіжий кріп.

Приготування:

  1. Скумбрію обробляємо на філе.
  2. Моркву, цибулю і часник ріжемо невеликими шматочками, кріп січемо.
  3. У воду кидаємо овочі, кріп, всі спеції, вичавлюємо лимон.
  4. Доводимо цю масу до кипіння, варимо пару хвилин і вимикаємо плиту.
  5. Обов’язково спробуйте маринад і якщо необхідно, додайте сіль.
  6. Філе риби кладемо в зручну ємність і заливаємо гарячим маринадом, залишаємо охолонути на столі, потім відправляємо на ніч у холодне місце.
  7. Виймаємо з розсолу, поливаємо соняшниковою олією і посипаємо тонкими кільцями цибулі і подаємо з картоплею відварною або запеченою, можна і зварити в мундирах.

Ніжна скумбрія гарячого засолу. Риба виходить дуже смачною

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: