Ніжна скумбрія гарячого засолу. Риба виходить дуже смачною
від Denzhyttya
11 Лютого, 2021
Особливість рецепту в тому, що справу будемо мати з гарячим маринадом, яким і заливаємо рибку. В принципі, рецепт простий, швидкий і дуже смачний.
Інгредієнти:
- скумбрія, 1 шт
- вода, 200 мл
- морква і цибуля по 1 шт
- часник, 2 зубчики
- соєвий соус, 100 мл
- перець горошком, коріандр, запашний перець, лавровий лист, чверть лимона, свіжий кріп.
Приготування:
- Скумбрію обробляємо на філе.
- Моркву, цибулю і часник ріжемо невеликими шматочками, кріп січемо.
- У воду кидаємо овочі, кріп, всі спеції, вичавлюємо лимон.
- Доводимо цю масу до кипіння, варимо пару хвилин і вимикаємо плиту.
- Обов’язково спробуйте маринад і якщо необхідно, додайте сіль.
- Філе риби кладемо в зручну ємність і заливаємо гарячим маринадом, залишаємо охолонути на столі, потім відправляємо на ніч у холодне місце.
- Виймаємо з розсолу, поливаємо соняшниковою олією і посипаємо тонкими кільцями цибулі і подаємо з картоплею відварною або запеченою, можна і зварити в мундирах.
Джерело:
mandarynka.com.ua