Ніжна, запечена курочка в клярі: з натуральним смаком та ароматом

Ніжна, запечена курочка у клярі, завдяки якому м’ясо зберігає всі свої соки і виходить із натуральним смаком та ароматом.

Інгредієнти:

  • куряче м’ясо, 300 г
  • яйце, 1 шт
  • сметана, 100 г
  • гірчиця, 1 ч. л
  • часник, 3 зубчики
  • сіль, перець, паприка, коріандр та інші спеції
  • борошно, 3 ст.л
  • соєвий соус, 2 ст.л

Приготування:

  1. Яйце перебиваємо віночком і змішуємо зі сметаною, сіллю та різними спеціями.
  2. Філе ріжемо невеликими шматочками.
  3. Заливаємо м’ясо соусом і добре перемішуємо масу, щоб маринад покрив усі шматочки м’яса.
  4. Вливаємо ще соєвий соус і знову перемішуємо.Ніжна, запечена курочка в клярі: з натуральним смаком та ароматом
  5. Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 3 години маринуватися.
  6. Розігріваємо олію.
  7. Посипаємо борошном м’ясо і перемішуємо.
  8. Викладаємо шматочки м’яса в сковороду та обсмажуємо з кожного боку до готовності на невеликому вогні.Ніжна, запечена курочка в клярі: з натуральним смаком та ароматом
  9. Подаю таку ніжну страву з відвареним рисом, картопляним пюре та іншими простими гарнірами, салатами та маринованими овочами.Ніжна, запечена курочка в клярі: з натуральним смаком та ароматом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: