Ніжна, запечена курочка в клярі: з натуральним смаком та ароматом
від Denzhyttya
8 Листопада, 2021
Ніжна, запечена курочка у клярі, завдяки якому м’ясо зберігає всі свої соки і виходить із натуральним смаком та ароматом.
Інгредієнти:
- куряче м’ясо, 300 г
- яйце, 1 шт
- сметана, 100 г
- гірчиця, 1 ч. л
- часник, 3 зубчики
- сіль, перець, паприка, коріандр та інші спеції
- борошно, 3 ст.л
- соєвий соус, 2 ст.л
Приготування:
- Яйце перебиваємо віночком і змішуємо зі сметаною, сіллю та різними спеціями.
- Філе ріжемо невеликими шматочками.
- Заливаємо м’ясо соусом і добре перемішуємо масу, щоб маринад покрив усі шматочки м’яса.
- Вливаємо ще соєвий соус і знову перемішуємо.
- Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 3 години маринуватися.
- Розігріваємо олію.
- Посипаємо борошном м’ясо і перемішуємо.
- Викладаємо шматочки м’яса в сковороду та обсмажуємо з кожного боку до готовності на невеликому вогні.
- Подаю таку ніжну страву з відвареним рисом, картопляним пюре та іншими простими гарнірами, салатами та маринованими овочами.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки