Ніжні налисники без борошна — вони тануть у роті
від Denzhyttya
17 Жовтня, 2020
Перевірений рецепт, який завжди виходить з першого разу!
Складові:
- Яйце — 6 шт.
- Молоко — 0,5 л
- Крохмаль — 5-6 ст. л.
- Соняшникова олія — 1 ст . л.
- Сир — 300 г
- Цукор — за смаком
- Сметана — за смаком
- Вершкове масло — на смак
Як приготувати налисники:
- Збийте 5 яєць з цукром.
- Потім додайте крохмаль, постійно перемішуючи яєчну суміш. Грудочок не повинно бути.
- Влийте молоко і соняшникову олію. Змішайте. Дайте постояти 15 хвилин. Тісто буде рідке.
- Змастіть сковорідку соняшниковою олією .
- Смажте млинці тільки з одного боку!
- Приготуйте начинку. Сир перетріть з цукром і 1 яйцем. Мак і родзинки йдуть за бажанням.
- На готові млинці викладіть начинку з сиру. Загорніть так, як вам подобається.
- Викладіть налисники в каструльку, казанок або горщик.
- Шари потрібно перемащувати сметаною і розтопленим вершковим маслом.
- Поставте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
З отриманого тіста вийде приблизно 25 тоненьких млинчиків.
Смачного!
<!–
Поділитися у Facebook
–>
Джерело:
poshepky.com