Ніжні налисники без борошна — вони тануть у роті

Ніжні налисники без борошна — вони тануть у роті

Перевірений рецепт, який завжди виходить з першого разу!

Складові:

  • Яйце — 6 шт.
  • Молоко — 0,5 л
  • Крохмаль — 5-6 ст. л.
  • Соняшникова олія — 1 ст . л.
  • Сир — 300 г
  • Цукор — за смаком
  • Сметана — за смаком
  • Вершкове масло — на смак

Як приготувати налисники:

  1. Збийте 5 яєць з цукром.
  2. Потім додайте крохмаль, постійно перемішуючи яєчну суміш. Грудочок не повинно бути.
  3. Влийте молоко і соняшникову олію. Змішайте. Дайте постояти 15 хвилин. Тісто буде рідке.
  4. Змастіть сковорідку соняшниковою олією .
  5. Смажте млинці тільки з одного боку!
  6. Приготуйте начинку. Сир перетріть з цукром і 1 яйцем. Мак і родзинки йдуть за бажанням.
  7. На готові млинці викладіть начинку з сиру. Загорніть так, як вам подобається.
  8. Викладіть налисники в каструльку, казанок або горщик.
  9. Шари потрібно перемащувати сметаною і розтопленим вершковим маслом.
  10. Поставте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

З отриманого тіста вийде приблизно 25 тоненьких млинчиків.

Смачного!

<!–

Поділитися у Facebook

–>

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: