Ніжні ванільні тістечка з кремом зі згущеного молока

Ніжні ванільні тістечка з кремом зі згущеного молока

Ці пишні тістечка виглядають дуже ефектно і апетитно. Ніжний ванільний бісквіт з кремом зі згущеного молока сподобається і дорослим, і дітям. Прості інгредієнти для цього десерту знайдуться на кухні в будь-якої господині.

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • 250 г рослинно-вершкової олії
  • 350 г цукру
  • 6 яєць
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 3 ст. л. сметани
  • 300 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача

Для крему:

  • 200 г згущеного молока
  • 250 мл вершків 35% жирності

Приготування:

Приготувати бісквіт: збити розм’якшене масло з цукром і ванільним цукром до пишності. В окремій ємності, з допомогою віночка змішати яйця і сметану. Поступово додати сметану з яйцями до масла, не перестаючи збивати. Потім за допомогою лопатки в отриману суміш вмішати муку з розпушувачем.

Деко змастити олією і викласти на нього тісто рівним шаром. Випікати при 200-210 градусів 10-15 хвилин. З готового і ще теплого коржа, з допомогою формочки вирізати кружечки діаметром 6-8 сантиметрів. Залишки бісквіта остудити і нарізати ножем у дрібну крихту.

Збити холодні вершки до жорстких піків, тонкою цівкою влити згущене молоко, продовжуючи збивати.

Зібрати тістечка: рясно змастити один гурток кремом, зверху викласти на нього другий гурток, також рясно змастити кремом і обсипати крихтою з усіх боків.

Готове тістечко можна прибрати в холодильник на 1 годину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: