Ніжний салат з курячою грудкою, омлетом та грибами

  • Все геніально просто, і головне дуже смачно.
Ніжний салат з курячою грудкою, омлетом та грибами

Ніжна, смачна куряча грудка так і проситься в святковий салат, а якщо до неї ще додати мариновані печериці, сир, свіжий огірочок і ще дечого, то виходить неймовірний салат з курячою грудкою.

Ця страва стане прикрасою будь-якого святкового столу, а також буде відмінною закускою під час сімейної вечері.

Готуйте більше, вашим гостям сподобається.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 200 г.
  • Кукурудза консервована — 100 г.
  • Сир твердий — 50 г.
  • Яйця — 2 шт.
  • Печериці мариновані — 5-7 шт.
  • Свіжий огірок — 1 шт.
  • Рослинна олія — 1 ст. л.
  • Майонез провансаль — 2-3 ст. л.
  • Петрушка (зелень) — декілька гілочок
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. Куряче філе відварити до готовності. Остудити в бульйоні.
  2. У миску нарізати курку і нарізати соломкою огірок.
  3. Додати тертий сир і консервовану кукурудзу.
  4. Яйця збити, посолити та поперчити. Вилити на сковороду з рослинну олію та обсмажити з двох сторін. Остудити яєчню і нарізати соломкою.
  5. Салат заправити майонезом. Посолити за смаком. Додати нарізану яєчню.
  6. Викласти на блюдо і прикрасити половинками маринованих печериць і дрібно нарубаною зеленню петрушки. Трохи остудити в холодильнику.

Салат готовий. Можна подавати до столу. Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: