Ніжний торт за 15 хвилин – без випічки. Від його смаку в захваті дорослі і діти
від Denzhyttya
21 Січня, 2021
Молочний смак білого крему ідеально поєднується з фруктами. Структура торта ніжна, він тане в роті. Готувати його настільки швидко, що я впоралася за п’ятнадцять хвилин.
Довго і багатослівно розписувати який у нього чудовий смак не стану. Все це дійсно так. Приготувала, спробували, впевнено рекомендую. У захваті будуть як дорослі, так і діти.
Інгредієнти:
- 400 грам сметани
- 0.5 банки згущеного молока
- 4 банана
- 300 грам печива “рибки“
- 3-4 ківі
- пару жменьок горіхів
Приготування:
- Спочатку робимо кремову складову. У глибокій мисці змішуємо сметану і згущене молоко. Змішуємо міксером. Збиваємо буквально пару хвилин міксером. Крем стане повітряний і збільшиться в об’ємі.
- Дрібними кубиками ріжемо банани. Очищаємо ківі і нарізаємо тонкими кружечками. Подрібніть волоські горіхи.
- В іншу миску насипаємо печиво “рибки“. Маленьке таке в формі рибок. Потрібно солодке.
- До печива додаємо банани, подрібнені горіхи, вливаємо крем і добре змішуємо.
- Форму (у мене була скляна, кругла) застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо по всій поверхні кружечки ківі.
- Викладаємо крем перемішаний з “рибками“ і бананами. Заповнюємо всю форму. Зверху закриваємо плівкою. Ось і все приготування ніжного торта!
- Прибираємо в холодильник. Я на ніч залишила. Він застигне, просочиться. Коли дістали з холодильника, знімаємо плівку, перевертаємо на плоску тарілку і знімаємо форму. Тепер знімаємо плівку, якою вистилали стінки форми. І отримуємо красивий ніжний десерт.
- Ріжеться торт дуже легко, печиво просочується, не кришиться і не відчувається в смаку торта.
Джерело:
shkola-zhyttia.com.ua
Позначки