Ніжний пиріг «Белла» до чаю – Вам захочеться готувати його знову і знову

Пиріг виходить дуже смачним і ніжним. Такий десерт відмінно підійде для затишних посиденьок з друзями або для сімейної вечері. Пиріг легко ріжеться і кожен шматочок просто тане в роті, рекомендую спробувати.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 банка згущеного молока
  • 1 ст. ложка какао
  • сіль за смаком
  • 1/2 ч. ложки соди

крем:

  • 2 ч. ложка цукрової пудри
  • 200 гр. сиру
  • 300 мл. вершків (будь-яких)
  • 60 гр. цукрової пудри

глазур:

  • 50 мл. вершків
  • 1 плитка молочного шоколаду

Приготування:

  1. У миску вливаємо два яйця і досипати сіль, гарненько збиваємо масу.
  2. Потім, вливаємо згущене молоко і перемішуємо міксером.
  3. У миску просіваємо борошно і соду, акуратно перемішуємо.
  4. Масу поділяємо на дві порції в різні тарілки.
  5. В першу тарілку досипаємо борошно і збиваємо.
  6. Далі, в другу тарілку досипаємо трохи какао порошку і ще раз перемішуємо.
  7.  Деко застилаємо  пергаментним папером.
  8. Вливаємо тісто на деко. ( спочатку світлий корж випікаємо . а потім темний )
  9. Запікаємо при температурі 180 градусів, близько 10 хвилин.
  10. Готуємо крем: У миску викладаємо сир і збиваємо.
  11. Далі, досипаємо цукрову пудру і перемішуємо масу.
  12. В окрему миску вливаємо вершки і збиваємо.
  13. Потім, досипати цукор і збиваємо до піни.
  14. У миску з вершковою масою викладаємо сир і перемішуємо до однорідності.
  15. Розрізаємо коржі навпіл.
  16. Викладаємо на тарілку по половинці від кожного коржа.
  17. Зверху змащуємо кремом.
  18. Далі, викладаємо поверх крему ще дві половинки коржів.
  19. Змащуємо кремом зверху і ставимо в холодильник.
  20. Глазур: в миску викладемо шоколад і заливаємо вершками.
  21. Ставимо в мікрохвильовку.
  22. Перемішуємо глазур і вливаємо її на пиріг зверху.
  23. За бажанням, можете прикрасити пиріг мигдальними пелюстками.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: