Ніжний пиріг «Белла» до чаю – Вам захочеться готувати його знову і знову
від Denzhyttya
26 Грудня, 2020
Пиріг виходить дуже смачним і ніжним. Такий десерт відмінно підійде для затишних посиденьок з друзями або для сімейної вечері. Пиріг легко ріжеться і кожен шматочок просто тане в роті, рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 склянка борошна
- 1 банка згущеного молока
- 1 ст. ложка какао
- сіль за смаком
- 1/2 ч. ложки соди
крем:
- 2 ч. ложка цукрової пудри
- 200 гр. сиру
- 300 мл. вершків (будь-яких)
- 60 гр. цукрової пудри
глазур:
- 50 мл. вершків
- 1 плитка молочного шоколаду
Приготування:
- У миску вливаємо два яйця і досипати сіль, гарненько збиваємо масу.
- Потім, вливаємо згущене молоко і перемішуємо міксером.
- У миску просіваємо борошно і соду, акуратно перемішуємо.
- Масу поділяємо на дві порції в різні тарілки.
- В першу тарілку досипаємо борошно і збиваємо.
- Далі, в другу тарілку досипаємо трохи какао порошку і ще раз перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментним папером.
- Вливаємо тісто на деко. ( спочатку світлий корж випікаємо . а потім темний )
- Запікаємо при температурі 180 градусів, близько 10 хвилин.
- Готуємо крем: У миску викладаємо сир і збиваємо.
- Далі, досипаємо цукрову пудру і перемішуємо масу.
- В окрему миску вливаємо вершки і збиваємо.
- Потім, досипати цукор і збиваємо до піни.
- У миску з вершковою масою викладаємо сир і перемішуємо до однорідності.
- Розрізаємо коржі навпіл.
- Викладаємо на тарілку по половинці від кожного коржа.
- Зверху змащуємо кремом.
- Далі, викладаємо поверх крему ще дві половинки коржів.
- Змащуємо кремом зверху і ставимо в холодильник.
- Глазур: в миску викладемо шоколад і заливаємо вершками.
- Ставимо в мікрохвильовку.
- Перемішуємо глазур і вливаємо її на пиріг зверху.
- За бажанням, можете прикрасити пиріг мигдальними пелюстками.
Смачного!
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya