Нова закуска з 2 інгредієнтів. Готується блискавично!
Знадобиться всього лише 2 інгредієнта, пару хвилин часу і все буде готово.
В оригінальному рецепті було вершкове масло, але мені більше сподобалося без нього, тому , що авокадо і оселедець жирні самі по собі.
Інгредієнти:
- Філе оселедця – 1 шт.
- Авокадо – 1 шт.
- М’яке вершкове масло (за бажанням)
Приготування:
Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки.
Авокадо необхідно звільнити від кісточки і шкірки. Цього разу я купила недозріле авокадо, воно буде похрускувати в готовій страві, якщо не любите, купіть стигле. Різниця в тому, що недозріле більш щільної структури, перебиваючи його в блендері не вийде добитися маслянистої текстури намазки, залишаться шматочки авокадо і навпаки, у стиглого авокадо м’якоть м’яка і ніжна, чимось схожа на банан, намазка буде більш однорідною і м’якою. У стиглого авокадо шкірка і кісточка легко відділяються від м’якоті, у недостиглого навпаки.
Обидва продукти перебити блендером і все готово. Подаємо на улюбленому хлібці, можна його злегка підсушити в духовці , мікрохвильовці або на сухій сковороді. Я з хліба вирізаю “кругляшки” за допомогою кавової чашки з тонкими краями і намазують зверху ароматну і дуже смачну намазку.