Новий рецепт салату з крабовими паличками

Існує багато різних варіантів приготування крабового салату. Незмінним продуктом завжди є крабові палички, а додаткові компоненти можуть змінюватися в залежності від рецепту і особистих переваг.

Пропонуємо рецепт крабового салату зі звичних продуктів, при цьому приготованим не традиційним методом. Родзинкою салату будуть яйця, які додаються в салат не в відварному вигляді, а у вигляді тонких млинців, нарізаних смужками. Решта інгредієнти також нарізаються соломкою, за рахунок цього салат виходить пишним і повітряним, має більш привабливий зовнішній вигляд.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 240 г
  • Консервована кукурудза – 250-300 г
  • Огірок – 3 шт
  • Яйце куряче – 3 шт
  • Кріп – 20 г
  • Майонез – 50 г
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте всі продукти для приготування салату.
  2. Крабові палички заздалегідь розморозити до м’якого стану. Звільніть їх від обгортки, наріжте тонкими смужками.
  3. Свіжі огірки промийте, наріжте соломкою, додайте до крабових паличок.
  4. Кукурудзу з банки перекиньте в сито, повністю звільняючи її від маринаду. Додайте кукурудзу в салат. Кріп обполосніть, дрібно наріжте, також закиньте в салат.
  5. У глибоку ємність розбийте яйця, додайте дрібку солі, розколотіть вінчиком до однорідності.
  6. Сковороду розігрійте на плиті, поверхню змастіть олією. З яєчної суміші посмажте три тонких млинця діаметром 22-24 см.
  7. Яєчні млинці остудіть, наріжте тонкими смужками, додайте в салат.
  8. Суміш заправте майонезом, присипте сіллю за смаком, ретельно перемішайте.

Перекладіть салат в тарілку для подачі за допомогою невеликого формувального кільця. Прикрасьте салат зеленню, подайте на стіл.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: