Новий салат «Привіт з Одеси» без майонезу

Простий і оригінальний салат з червоної квасолі, копченого курячого м’яса, печериць і волоських горіхів. Страва не заправляється майонезом, але виходить дуже смачно і без цього соусу.

Інгредієнти:

  • копчене куряче м’ясо – 250 г;
  • квасоля червона – 1 банка;
  • цибуля й морква – по 2 шт;
  • печериці – 350 г;
  • горіхи волоські – 50 г;
  • зелень, сік лимона, приправи, сіль, соняшникова олія.

Приготування:

  1. Гриби очищаємо, промиваємо.
  2. Воду доводимо до кипіння, знімаємо з плити і кидаємо гриби. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин. Один раз перемішуємо.
  3. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії.
  4. Коли трохи обсмажиться, додаємо моркву, терту на грубій терці. Обсмажуємо до готовності і остуджуємо.
  5. Гриби зливаємо і ріжемо шматочками.
  6. Змішуємо цибулю та моркву з грибами, квасолею, шматочками копченого м’яса, нарізаною зеленню.
  7. Салат не заправляємо нічим – у ньому досить олії від цибулі з морквою. Тільки додаємо сік лимона за смаком і різні спеції.
  8. Перемішуємо і подаємо до столу до різних гарнірів і закусок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: