Новорічний рецепт оселедця під шубою. Набагато смачніше за звичайний рецепт

Ніжний і повітряний салат “оселедець під шубою” виходить апетитним і красивим, його місце, якраз на новорічному столі.

Інгредієнти:

  • відварені буряки та картопля по 2 шт
  • цибуля, 1 шт
  • оселедець, 2 філе
  • яйця відварені, 3 шт
  • яблуко солодке, 1 шт
  • сметана, 70 г
  • майонез, 150 г
  • сіль, перець, лимонний сік, зелень

Приготування:

Цибулю дрібно ріжемо і маринуємо в невеликій кількості солі та цукру, воді та лимонному соці. Віджимаємо.

Філе риби ріжемо дрібними шматочками. Інші продукти натираємо на великій тертці.

Сметану змішуємо з майонезом, перекладаємо в мішечок і робимо сіточку над шарами салату. Але за бажанням можна використовувати тільки майонез.

  • Перший шар – картопля
  • Другий шар – частина цибулі
  • Третій шар – риба
  • Четвертий шар – цибуля
  • П’ятий шар – терте яблуко
  • Шостий шар – яйця
  • Сьомий шар – тертий буряк

Змащуємо салат майонезом, накриваємо та відправляємо в холодильник настоюватися.

Готую на новорічний стіл саме такий рецепт оселедця під шубою. Набагато смачніше за звичайний рецепт

Яблуко надає салату незвичайної родзинки, а сметана робить його ніжнішим. Можна прикрасити квітами з яєць,  цедрою лимона та зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: