Новий салат з капусти. Так смачно, що хочеться їсти і їсти не зупиняючись
від Denzhyttya
18 Травня, 2021
Капуста підходить не тільки для голубців і начинки пирогів і пиріжків. З овоча готують безліч смачних і корисних салатів з різними додатковими продуктами.
Інгредієнти:
- капуста, 200 г
- огірок свіжий, 1 шт
- кріп, 1 пучок
- часник, 2 зубчики
- сіль перець
- майонез
Для приготування млинців потрібно:
- яйця, 3 шт
- молоко, 50 мл
- сіль
Приготування:
- Найсмачніший салат виходить з молодої капусти.
- Для млинців яйця перемішуємо виделкою з сіллю і обсмажуємо кілька тонких млинців, охолоджуємо і ріжемо тонкою локшиною.
- Капусту шаткуємо і огірок ріжемо соломкою.
- Часник дрібно ріжемо або пропускаємо через прес. Але краще, якщо часник буде відчуватися в страві шматочками, так і аромат зберігається довше, ніж у видавленого.
- Кріп, можна ще додати петрушку, дрібно січемо.
- Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
- Заправляємо майонезом або сметаною до смаку.
- Якщо салат робили з продуктів, вийнятих з холодильника, тоді відразу подаємо до столу. Можна відправити в холодильник охолоджуватись на 30 хвилин.
- Вдало поєднується салат з м’ясними стравами – свіжий і легкий салат, буде знижувати жирність страв і допоможе швидше засвоїтися їжі в шлунку.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua